Samobor Jazz Festival

Samobor Jazz Festival 2024

Ovogodišnje 20. izdanje Samobor Jazz Festivala, održava se od 26. do 30. lipnja 2024. godine. Autor projekta je Dubravko Mihalinec, a organizator Gradska glazba Samobor.

Samobor Jazz Festival 2024. godine, će otvoriti Gradska glazba Samobor, 26. lipnja od 20.00 sati u Galeriji Prica. Dan kasnije, 27. lipnja od 21:00 sati u Kavani Livadić, muzicira Trio Valerije Nikolovske. U petak 28. lipnja na istom mjestu i u isto vrijeme, Kavana Livadić 21:00 sat, možete pratiti koncert pod nazivom Igor Geržina Club Date.  Dan kasnije je rezerviran za slovenski Big Band GveriLLaz kojeg ćete moći poslušati na glavnom samoborskom Trgu kralja Tomislava od 21:00 sat. Ovogodišnje izdanje Samobor Jazz Festivala, završava tradicionalnim koncertom Gradske glazbe Samobor, koja će 30. lipnja od 20:00 sati, koncertirati na glavnom samoborskom Trgu kralja Tomislava. Posebni gosti će biti Adalbert Turner Juci i Martin Kosovec.

Neke od snimki sa dosadašnjih izdanja Samobor Jazz Festivala, možete pogledati unutar televizijske emisije Tuesday Jazz Club, u programu Samobor TV-a, koja se emitira svakog utorka od 22:05 sati.

 

 

 

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.