Samobor Craft festival

Samobor Craft Festival 2024

Ovogodišnji Samobor Craft Festival održat će se od 3. do 5. svibnja 2024. Riječ je o najvećem festivalu malih zanata u Hrvatskoj, a radi se o manifestaciji koja nastavlja tradiciju poznatog “Samoborskog proljetnog sajma”, uz mnoštvo dodatnih sadržaja i još veći broj izlagača.

Brojni obrtnici, kreativci i zanatlije svoje će specifične proizvode, od domaćih tradicionalnih rukotvorina, poput ručno rađenog nakita, licitara, kožne galanterije, organske kozmetike do gastro ponude, izložiti diljem centra Samobora – festival će zauzeti čitavo središte grada, od Trga Matice hrvatske preko Kleščićeve ulice do Trga kralja Tomislava, a u samom centru na središnjoj festivalskoj pozornici u večernjim satima će se održavati glazbeni dio programa.

Podrska Eurokomunikacije Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati