Preporučujemo Restorani

Ivekova pivnica

U našem gradu, nakon dugog iščekivanja, u lipnju 2020. godine otvorena je nova ugostiteljska meka, bajkovito uređena “Ivekova pivnica”. Vrijedna, poduzetna i poslovno uspješna obitelj Ružić uložila je puno truda, ljubavi i novaca kako bi životni san njihovog pokojnog Ivana  postao javom. Projekt su realizirale tri generacije obitelji, predvođene gospođom Nadicom Ružić.

Na početku Starogradske ulice, nasuprot Hostela Samobor, stara je kuća temeljito obnovljena i pretvorena u reprezentativan ugostiteljski lokal na dvije etaže, s velikim, brižno dotjeranim dvorištem kojim dominira ljetna kuhinja i mali potočić.

Unutrašnjost “Ivekove pivnice” prepuna je krasnih rukotvorina izrađenih maštovitim rukama doktorice Helen Ružić, a posebno je impresivno dvorišno pročelje, mozaično složeno od drvenih trupaca.

U prizemlju se nalaze dvije prostrane sale i tematska lovačka soba, a na katu salon za opuštanje uz piće, raskošan balkon i dječji kutak.

U gastro ponudi “Ivekove pivnice” prevladavat će tradicionalni pivnički specijaliteti uz poneka maštovita iznenađenja šefice kuhinje, a ljubitelje “tekućeg hmelja” obradovat će izuzetno široka paleta točenih piva.

Nema nikakve dileme da će Samobor otvorenjem “Ivekove pivnice” dobiti još jedan istinski ugostiteljski biser u samom centru grada, koji bi u kratkom vremenu mogao postati omiljeni gurmanski kutak Samoboraca i brojnih gostiju našeg grada.

Više informacija pogledajte na njihovim mrežnim stranicama i Instagram profilu.

samobor .net

samobor.net je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati